TOKAT / ALMUS - Ormandibi Şehit Adem Tar İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını köyümüzün içinde marşlar eşliğinde yürüyüş yaparak ve akabinde okulumuz konferans salonununda düzenlediğimiz program ile kutladık.

Ekm

13 Ekim ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması'' günü kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile oluşabilecek afetlerden korunmak amacıyla tatbikat düzenlendi ve sonrasında okulumuz öğretmenleri oluşabilecek afetlerde ne yapılması gerektiği hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Eyl

İlk öğretim haftası okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program ile coşkuyla kutlandı. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğretmenlerinin belirlemiş olduğu kriterler doğrultusunda okulumuzda her ay o ay ki değerlendirmeler neticesinde okulumuzun en güzel ahlaklı öğrencisini seçeceğiz.

Eyl

Eski zamanlara ait olduğunu düşündüğümüz farklı taşlardan müze oluşturduk.

Haz

Okulumuzda Sene Sonu Sınıflar Arası Voleybol ve Futbol Turnuvası Düzenledik Ortaokul Sınıflar Arası Futbol Turnuvasını 7-A Voleybol Turnuvasını İse 8-A Sınıfı Kazandı. İlkokulda Düzenlemiş Olduğumuz Futbol Turnuvasını İse 3-A sınıfı Kazandı. Başta Emeği Geçen Bütün Öğretmenlerimize Teşekkür Eder, Yarışmaya Katılan Tüm Öğrencilerimizi Tebrik Ederiz.

Haz

Okulumuz Öğrencileri ve Tokat İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile 5 Haziran Çevre Günü Etkinliği Kapsamında Fidan Dikim Etkinliği Gerçekleştirilmiş ve Öğrencilerimize Jandarma Personeli Tarafından Çevre Bilinci Eğitimi Verilmiştir. Okulumuzda Yapılan Fidan Dikim Etkinliği ve  Çevre Bilinci Eğitimi İçin Tokat İl Jandarma Ekibine Teşekkür Ederiz.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRECİLERİNİN BÜYÜK UĞRAŞLARI SONUCUNDA KENDİ ÇABALARIMIZLA OKUL DERGİMİZİN 1. SAYISINI ÇIKARMIŞ BULUNUYORUZ, BAŞARIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU HAKLI GURURU YAŞAYARAK EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanı olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 108. Yıl dönümü okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile kutlandı.

Şbt

'Değerler Eğitimi' kapsamında Almus İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Nuri YILDIZ eşliğinde, Akarçay İlkokulu, okulumuza kitaplar hediye etti başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri YILDIZ olmak üzere Akarçay İlkokuluna teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlediğimiz ödüllü zeka yarışmamız.